دلی پاپ یک میان وعده کم کالری ، فاقد گلوتن و کلسترول میباشد که برای اولین بار در ایران توسط شرکت نیتاگسترش شرق تولید گردیده است.
مناسب برای همه گروه ها ،بخصوص ورزشکاران وکودکان همچنین برای افراد دارای قند خون و دیابت می باشد.
محصولات شرکت دلی پاپ اولین تولید کننده اسنک های ارگانیک با استفاده از دانه های مغزی و ارگانیک می باشد که در چهار بسته بندی متفاوت در بازار عرضه میگردد.
مواد به کار رفته در این نوع اسنک ها شامل:
سیاه دانه. کنجد. کینووا. باک ویت(گندم سیاه). چاودار. چیا.کتان. سبوس. زیره. زنجبیل. جو دو سر و سبزیجات است. که بدون استفاده از هر گونه مواد افزودنی و شکر و چربی و نمک و مخمر می باشد.
این محصول مناسب برای ورزشکاران و افرادی که به دنبال رژیم سالم غذایی هستند و بیماران دیابتی و افرادی که به گلوتن حساسیت دارند مناسب می باشد.
متوانید دلی پاپ را به همراه پنیر،کره بادام زمینی،ماست و دیگر خوراکی های دلخواهتان را میل کنید و لذت ببرید.
محصولات این شرکت دارای سیب سلامت و مجوز از وزارت بهداشت می باشد.
ارزش غذایی در ۱۰۰گرم :
انرژی ۱۱۰کیلوکالری
قند۵/۰گرم
چربی:۲گرم
طرز تهیه اسنک گیاهی :
اسنک گیاهی یکی از اسنک های خوشمزه و مقوی برای کودکانی است که از سبزیجات دوری میکنند.
مواد لازم : نان اسنک غلات و سبزیجات، گل کلم، گوجه فرنگی، فلفل دلمهای، پیاز سرخ شده، سس فرانسوی، ادویه، آبلیمو، کره و پنیر پیتزا میباشد.
گل کلم را کمی بخارپز کنید و سپس گوجه فرنگی خرد شده را به همراه نمک و فلفل سیاه به گل کلمها اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس سس را به مواد بزنید و شعله را خاموش کنید.
قارچها را برش دهید و در کره با مقداری نمک و آبلیمو تفت دهید. سپس فلفل دلمهای و پیاز داغ را به قارچ اضافه کنید. درآخر مواد را با هم مخلوط کرده و روی نان قرار دهید و مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید و یک تکه دیگر نان روی آن قرار دهید و در دستگاه بگذارید.